مواد اولیه آرایشی بهداشتیCₙH₂ₙ₊₂

پارافین مایع

Liquid Paraffin (Mineral Oil)

نام انگلیسیLiquid Paraffin (Mineral Oil)
فرمول شیمیاییCₙH₂ₙ₊₂
شماره CAS8042-47-5
خلوصگرید آرایشی / دارویی
گریدآرایشی / دارویی
بسته‌بندیبشکه ۱۶۵ کیلوگرمی

درباره پارافین مایع

پارافین مایع (روغن معدنی) روغنی شفاف، بی‌بو و پایدار است که به‌عنوان روان‌کننده و مرطوب‌کننده در کرم‌ها، روغن بچه، وازلین‌سازی و صنایع دارویی کاربرد دارد.

کاربردهای پارافین مایع

  • کرم و لوسیون
  • روغن بچه و مرطوب‌کننده
  • صنایع دارویی
  • روان‌کننده صنعتی آرایشی

سوالات متداول درباره پارافین مایع

محصولات مرتبط

تماس تلفنی