مواد اولیه آرایشی بهداشتیC₁₆H₃₄O

الکل چرب (ستیل الکل)

Cetyl Alcohol

نام انگلیسیCetyl Alcohol
فرمول شیمیاییC₁₆H₃₄O
شماره CAS36653-82-4
خلوص۹۹٪ به بالا
گریدآرایشی بهداشتی
بسته‌بندیکیسه ۲۵ کیلوگرمی

درباره الکل چرب (ستیل الکل)

ستیل الکل، الکل چرب جامد و سفیدرنگ است. به‌عنوان امولسیفایر، غلیظ‌کننده و تثبیت‌کننده فوم در شامپو، کرم‌ها و نرم‌کننده مو استفاده می‌شود.

کاربردهای الکل چرب (ستیل الکل)

  • شامپو و نرم‌کننده مو
  • کرم و لوسیون
  • صابون و محصولات شوینده
  • میکاپ و ضخامت‌دهنده

سوالات متداول درباره الکل چرب (ستیل الکل)

محصولات مرتبط

تماس تلفنی